• Personalizați pictura chineză, serviciu gratuit de vopsire personalizată

   

  Pentru a-ți face amintirile de fotografie la o comisie unică de pictură în ulei. Tablouri digitale portret pictate manual în stiluri artistice unice. Motivul pentru care există o variație atât de mare este că prețurile artei depind de locurile artiștilor în cariera, stilurile și procesele lor. De exemplu, dacă decideți să suprascrieți tabloul cu id-ul „Pointer”, care este un 4x4, va trebui să vă asigurați că imaginea dvs. este de asemenea un raport 1: 1 sau trebuie să rămâneți doar la 64x64 pixeli originali.

   

  Oil Painting USA își rezervă dreptul de a anula orice comandă datorată utilizării neautorizate sau neeligibile a acestei oferte. În mai mult de 14 ani am pictat și am vândut mai mult de 1.600 de tablouri colecționarilor și clienților din întreaga lume. Picturile vin într-o varietate de dimensiuni și vor fi selectate la întâmplare din 26 de opțiuni disponibile. Pictura (ulei) gratuită va fi cea mai scăzută pictură în ulei la comanda dvs..

   

  Pictura este finalizată la timp. Vă tablouri personalizate  să contactați departamentul nostru pentru clienți pentru mai multe detalii. Departamentul nostru de transport oferă clienților noștri opțiuni de expediere accelerată la un cost suplimentar, inclusiv serviciul de livrare peste noapte sau de 2 zile. Lucrează direct cu artistul pentru a vă personaliza pictura sau pur și simplu încărcați o fotografie și lăsați-i să se ocupe. Disponibil laminat sau încadrat.

   

  O imprimare de pânză giclée cu textură și adâncime adăugată meticulos de un artist maestru folosind vopsele în ulei pentru a semăna cu o piesă de artă complet pictată. Portrete, peisaje, chiar artă abstractă, uleiul este potrivit pentru toți. În calitate de jucător de minecraft, aproape sigur ai intrat în tablouri personalizate realizate de alți jucători. Vizualizați imaginea dvs. de pictură online și aprobați-o înainte de expediere.

   

  Majoritatea oamenilor recunosc semnificația unei picturi și un portret complet personalizate. Dacă clientul este mulțumit de noul tablou și confirmă comanda, ambalez tabloul și îl trimit din nou sau ramburs plata. Cei dragi - familie, prieteni, animale de companie sau momente speciale în călătorii sau vacanțe, poți avea oricare dintre acestea ca pictură în ulei încadrată și atârnată pe peretele tău.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :